Wij bieden complete webhosting voor een goedkope prijs!

 
 

Installatron installer

 

Gratis Installatron Installer voor makkelijke installatie van pakketten

Bij al onze webhosting pakketten wordt u GRATIS de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van de Installatron Installer.
Met behulp van de Installatron Installer kunt u eenvoudig software installeren op uw hosting account via DirectAdmin.
Met slechts enkele simpele klikken kunt u meer dan 45 verschillende opensource pakketten installeren. Hier zijn enkele voorbeelden van de softwaregroepen die Installatron kan installeren:

  • Software voor Sociale Netwerken: chat, forums, kalender, wiki, gastenboek
  • Content Management Systemen: blog, cms, educatie, kader, portaal, vragen
  • Webwinkel en Zakelijke Toepassingen: advertenties, crm, facturatie, helpdesk, projecten, webwinkel, accounting
  • Afbeeldingen en Bestanden: bestanden delen, fotoalbum
  • Marketing en Statistieken: enquêtes, statistieken
  • Overige: e-cards, e-mail, favorieten, formulieren, genealogie, klok, rss, zoeken
gratis-installatron

Gratis back-ups en updates eenvoudig met Installatron

Het gebruik van Installatron biedt een aantal grote voordelen. De belangrijkste functionaliteit is de automatische update-functie.
Hierbij zal het systeem, zodra er een nieuwe versie van de geïnstalleerde software beschikbaar is, automatisch een back-up maken van uw applicatie en de update automatisch uitvoeren.
U wordt hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

 

Een ander voordeel is het eenvoudig maken van back-ups. Een back-up via Installatron bevat alle informatie voor uw website, in tegenstelling tot de back-upfunctie van DirectAdmin,
die uw volledige hostingpakket (inclusief bijvoorbeeld e-mail, cronjobs, database) back-upt. Hierdoor blijft de back-up via Installatron klein en is het terugplaatsen erg snel.

 

Installatron is niet ontwikkeld door Mangelot Hosting, maar het is een externe applicatie die zorgt voor gemakkelijke installatie en beheer van uw webapplicaties.
Het biedt een intuïtieve gebruikersinterface waarmee zelfs beginners moeiteloos nieuwe software kunnen installeren en bijwerken. Bovendien ontvangt u automatische meldingen
wanneer updates beschikbaar zijn, waardoor u altijd up-to-date blijft en uw website veilig blijft. Meer informatie over Installatron en hoe het werkt, kunt u vinden op de website van de makers. www.installatron.com

Momenteel kunnen de volgende pakketten worden geïnstalleerd via Installatron Installer